Tuesday, May 05, 2020

uzaktan diziler...genç profesyoneller ..


Şimdi geçmiş zaman dizileri ile bugün dizilerini ya da gelecek odaklı olanları aynı yere koymamak lazım.. LAkin bunların içinde hala kafası bir karış havada olanlar ve biraz daha orta yaşa dayananları da ayrı tutmak lazım.. Burası orta yaş civarında olanların hikayelerini derleyen liste..


1. What is wrong with Secretary Kim? - Kore - (16 Bölüm)- 2018
https://en.wikipedia.org/wiki/What%27s_Wrong_with_Secretary_Kim

Dizi Yorumu| What's Wrong With Secretary Kim - İrem'in Yaşamından 🌸




Bu dizideki kadın başrol oyuncuya (özellikle bu dizide) hayran olmamak mümkün değil.. Ama patron ve onun yakın arkadaşı ayrıca takdire şayan karakter ve oyunculuk sergiliyor.. Hangi sahnesini söyleyeyim derken aklım da patronun "Kim Mi So!" diye bağırışıdan başka bir şeye yer kalmıyor.. ya da kütüphanede karanlıktaki çığlık sahnesi... Süper eğlenceli bir ofis dizisi.. Ana karakterin çok uyumsuz bir süper zeki kişi olması ayrı bir eğlence katıyor.. Yan karakterlerin uyumu da hoş..
What's Wrong with Secretary Kim 1. Bölüm izle - OnlineDiziMeşhur yazarın gelmesi vs biraz konuyu da dağıtsa da bu ikili arasındaki ilişki süper..
Not: AA tabii ki...


2. Her Private Life - Kore- (75 dk x 16 bölüm) - 2019
https://mydramalist.com/32293-her-private-life

Her Private Life (2019) posterBir önceki dizide deli gibi beğendiğim bu kadın oyuncunun bu dizisinde farklı bir rol ve senaryoda etkisi farklı oldu... Kadın oyuncu olarak iyi ama oynadığı karakter tam olarak anlamlı gelmedi başta. Ayrıca her ne kadar ters bir noktadan başlamışsa da sonraki yakınlaşma ortamları vs tam anlamıyla benim için olgunlaşmadı. Kızın yakın arkadaşı rolündeki kadın oyuncu yanısıra işteki stajer rolündeki kız da çok iyi.. Seyretmeye değer ama benim için bazı şeyler hep biraz eksik kaldı.. Ayrıca geçmişten bağlantı bulma ve kader olayına bağlama belki de reenkarnasyon inancı gereği .. bilemiyorum ama fazla zorlanmış gibi oluyor..
Not: BB/CB  (Başrol erkek oyuncu doğru seçim miydi diye kaç kere sordum kendime? )

3. 1% of Something
Not:BA 

5. Descendants of the Sun

6. Secret Garden
Not:AA/BA 

7. Wok of Love
Not: BA/BB

8.   Boss and Me

9. Kill Me/ Heal Me
Not: BA/BB

10. Jealousy Incarnate/Don't Dare to Dream

11. Secret Life of My Secretary

0 Comments:

Post a Comment

<< Home